Carelinkz

Carelinkz

Het Carelinkz team combineert uitgebreide ervaring in de kliniek en het management van de zorg met expertise van moderne software engineering en ontwikkeling en groei van bedrijven.

Mark
Stoutjesdijk

Mark Stoutjesdijk
Mark is radioloog in een middelgroot Rotterdams ziekenhuis, en heeft een technische, medische en bedrijfskundige achtergrond. Zijn ambitie is om zowel bedrijfsmatige als zorginhoudelijke verbeteringen te brengen in de zorg. Hij is ervan overtuigd dat  goed doordachte analytics hieraan een waardevolle bijdrage kan leveren. Zodat de enorme hoeveelheid beschikbare data in de zorg ook werkelijk gebruikt wordt om een gezondere samenleving te realiseren.

Pieter
Severijns

Pieter Severijns
Pieter is een ervaren professional in de gezondheidszorg. Naast diverse management functies bij GGZ instellingen heeft hij uitgebreide consultancy ervaring opgebouwd in de laatste 20 jaar. Binnen Carelinkz is Pieter mede verantwoordelijk voor productontwikkeling.

Aqeel
Ahmad

Aqeel Ahmad
Aqeel is onze CTO en heeft een speciale interesse in het toepassen van big data en analytics om bedrijfsvoering te verbeteren. Hij heeft veel ervaring in de ontwikkeling van veilige, schaalbare en betrouwbare enterprise software oplossingen, zowel binnen als buiten de zorgsector. Hij is een ervaren technisch manager die meerdere teams van software engineers aanstuurt.

Berry
Tanis

Berry Tanis
Berry is ondernemer sinds 2003 en daarnaast investeerder in verschillende bedrijven. Hij is mede-oprichter van bedrijven zoals Careway en E2E Software.  Dankzij deze ervaring heeft hij een uitstekend, praktisch inzicht in de zorgsector. Hij is ervan overtuigd dat complexe problemen beter inzichtelijk kunnen worden gemaakt door gebruik te maken van grote hoeveelheden gegevens, die vaak al beschikbaar zijn.

Sven
Kenis

Sven Kenis
Sven is gepassioneerd in het gebruik van technologie om organisaties en processen continue te verbeteren. Na een internationale financiële carrière bij een multinational heeft Sven zich sinds 2016 gespecialiseerd in het optimaliseren van organisaties door de juiste inzichten, analyses en acties, “beyond dashboards”. Hij is ervan overtuigd dat door middel van slimme toepassingen en de juiste informatie de gezondheidszorg verder kan verbeterd worden.

Jan
Verkooijen

Jan Verkooijen
Jan is een ervaren investeerder in startende en groeiende ondernemingen. Hij is onder andere mede-oprichter van World Startup Factory en Careway. Daarnaast heeft hij veel praktijkervaring op het gebied van ICT en veilige gegevensverwerking. Hij ziet veel mogelijkheden voor het gebruik van analytics in de zorg vanuit een bedrijfskundig en financiële invalshoek.